MİLEN MUTFAK ÜRÜNLERİMİZ
ÜRÜNLERİMİZ
Milen Mutfak'tan Yeni Bir Ürün Daha Tulumbalar Sincap'la Kızaracak
YENİ ÜRÜNLE GELEN YENİLİKLER
Geleneksel tulumba kızartma sisteminde tulumba kızartılırken yağ ısısını sabitleme imkânı olmadığından dolayı bir defa tulumba dökmede kızartma yağı yanabilmektedir.
Sincap Tulumba Kızartma Tezgâhı yağ kızartma ısısını istenilen derecede tuttuğundan dolayı defalarca tulumba kızartma imkânı sağlamıştır. Ürün, imalatı yapan personele kolaylık sağlamakta ve üretici firmanın da ürettiği tulumbanın kaliteli olmasını sağlamanın yanında, tulumba maliyetini en aza indirerek üretici firmaya ekonomik katkıda bulunmaktadır.
SEKTÖRE KOLAYLIK
Ürünlerinde kalitenin yanında işletmelere de büyük kolaylıklar sağlayan Milen Mutfak, Sincap Tulumba Kızartma sistemiyle de bu özelliğini yine gösterdi. Seri ve hızlı imalat imkanı sunan yeni ürün aynı zamanda işçilikten, yakıttan, kızartma yağından tasarruf sağlıyor.
Yeni ürünle, yağ ısısı sabitleme, defalarca tulumba dökme ve kızartma, standart ürün kızartma, kızartılan tulumbayı karıştırılmaya ihtiyaç duyulmaz. Tulumba kızartma tezgahı tamamen AISI-304,18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir, sağlığa uygun imalat ve temizlikte kolaylık sağlamaktadır.
Tulumba kızartma tezgahını verimli ve seri şekilde 8 saatte 120 kg ile 800 kg arasında yağ kapasitesi ve modeline göre tulumba kızartma ve şerbetleme yapılabilmektedir. Pastacılık, şekerleme ve gıda sektörüne getirdiği yenilikler takdirle karşılanan Milen Mutfak Ekipmanları Sanayi, yeni ürünü Sincap Tulumba Kızartma Tezgahıyla da ses getirmeye hazırlanıyor.
Ürünlerinin kalitesi ve getirdiği kolaylıkları kullanıcı işletmeler tarafından onaylanan Milen Mutfak, Sincap Tulumba Kızartma Tezgahını da sektöre kazandırmaktan büyük gurur duyuyor.
Tulumba kızartma tezgahı üç bölümden oluşur 1.kabartma 2.kızartma.3. şerbetleme. Kabartma kazanına tulumba dökülür.Kazanda tulumba kabarınca tulumba kızartma kazanına alınır üstüne yağ kızartma dengeleyici konur kızartma süresi kadar kazanda kalır kızartma sonunda tulumba şelbet kazanına alınır.
Tulumba kızarırken (Tulumbalar karıştırılmamalıdır) karıştırmaya gerek yoktur.
Kazanda Kızartılan Tulumbaların Her Tarafı Eşit Şekilde Kızarır.
Tulumbalar pişirme kazanına dökülür. Kazanda pişen tulumblar kızartma kazanına alınır ve üzerine yağ dökülür. Kızartma süresi kadar kızartılan Tulumbalar şerbet kazanına alınır.
SEKTÖRDE YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ ÖNCE KALİTE, SONRA HİZMET : MİLEN MUTFAK
HİZMETLERİMİZ
İLETİŞİM
İvedik Organize San. Bölgesi 1122. Cad. (Eski 22. Cad.) 1417. Sok. (Eski 634. Sk.) No: 24 Yenimahalle ANKARA Gsm : +90 532 553 96 83 Telefon : +90 312 395 25 55 Faks : +90 312 395 25 56 E-Posta : info@milenmutfak.com.tr
SOSYAL MEDYA
Copyright © 2015 Milen Mutfak Tüm hakları saklıdır. Sitenin içeriği Milen Mutfağa, tasarımı Grafytim ve yazılımı sobuman.com'a aittir ve telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Yazılı izin olmadan kullanılamaz.